Adı Belli Tadı Belli

HAKKIMIZDA

BELLİ İÇECEK GIDA AMBALAJ TEKSTİL SANAYİ ve TİCARET A.Ş. firması 13.05.2016 tarihinde kurulmuş ve belirli kalite standartları ile üretim faaliyetlerine başlamıştır. BELLİ A.Ş. günlük yaklaşık olarak 300 ton şeker işleme kapasitesine sahip son teknoloji, sıfır ve tam otomatik makinalar ile Gaziantep 4. organize sanayi bölgesinde kendi tesislerinde üretim faaliyetlerine başlamıştır. El değmeden tam otomatik makinalarda günlük yaklaşık 30.000 kutu küp şeker imal edebilmektedir.

BELLİ A.Ş. Ürün çeşitliliğini her geçen gün artırarak, kaliteden ödün vermeden kısa sürede ismini duyurmayı başarmıştır. Şeker de ana  katagoride küp şeker, toz şeker, stick şeker, tek sargılı küp şeker, esmer şeker çeşitleri ile üretimine başlamıştır. Kendi ilinde tüm yerel zincirlerde, marketlerde, bakkallarda, otellerde, cafelerde, restaurantlarda kısa sürede bulunur ve talep edilir hale gelmiştir.

BELLİ A.Ş. 2017 yılı ortalarında ürün kategorisine Belli 200 ml nektar meyve suyu ve Belli 1000 ml yarım yağlı sütü eklemiştir. Yine 2017 yılı sonlarında 1000 gr tam yağlı Belli kaşar peyniri ile BELLİ A.Ş. ürünlerini çeşitlendirmeye devam etmektedir.

BELLİ AŞ. 2018 yılında da üretim yelpazesine yeni ürünler katarak sizlerle olmaya devam edecektir. Yine 2018 yılı içerisinde bayilik verme faaliyetlerimiz başlayacak olup inşallah BELLİ markası bölgede kısa sürede kendinden söz ettirir hale gelecektir.